Let’s make magic!

Ben je een ondernemer met soul, iemand met grootse dromen en ben je hard bezig om die dromen te realiseren?

Wil je nog meer klanten creëren die echt bij jou passen en wil je een hoger inkomen realiseren? Zodat je je droom kunt leven en heel veel mensen kunt helpen?

Dan help ik je graag verder.

Mail mij op contact@simoneveld.nl of bel mij op 0570-594692.

Make magic happen by selling with soul

Verkopen is de motor in je bedrijf. Zonder verkoop gebeurt er niets.

En als je goed wilt verkopen, moet alles kloppen. De afstemming op jezelf en je klant, je persoonlijke presentatie, jouw verhaal, je diensten en je taal.

Een gemis aan afstemming belemmert je verkoop.

Want als die afstemming er niet is, ben je niet congruent. En dan ontstaat er een obstakel. Dan is de flow doorbroken en dat schrikt klanten af.

Denk maar aan een elektriciteitscircuit: de energie kan pas vrijuit stromen als de weg helemaal vrij is. Anders gaat het licht uit.

Ook in verkoop werkt het zo. Alleen als alles openstaat, kan de energie vrijuit stromen. Dan zeggen mensen ‘ja’ tegen je.

Dan ontstaat er flow.

Nothing happens until a sale is made.

Thomas Watson

Ik kan je helpen om te zorgen dat die flow ontstaat.

Of je nu begint met verkopen of al een succesvol ondernemer bent, maakt hiervoor niet uit.

Mijn klanten zijn ondernemers die groots dromen en anderen willen helpen om ook hun dromen te realiseren. Dat is waarom ik ze zo graag help om beter te verkopen.

Dus als jij een coach of trainer bent of mensen op een andere manier helpt om hun dromen werkelijkheid te laten worden, zit je hier goed.

Wat heb je nodig om je lievelingsklanten te creëren en een hoger inkomen te realiseren?

Het zit allemaal in mijn aanpak Selling with soul waarmee je flow in je bedrijf creëert.

Dit is waar ik je bij kan helpen:

– vanuit een compleet nieuw perspectief naar verkopen te kijken waardoor je het fijn vindt om te verkopen en er steeds meer plezier in krijgt

– ontvankelijk te zijn en ruimte te creëren in je agenda, je hoofd en je hart, zodat lievelingsklanten voelen dat ze welkom zijn bij jou en gemakkelijker contact met je opnemen

– jouw verhaal te vinden en wervend te brengen, of dat nu is in de vorm van een webinar of een podiumpresentatie, een webtekst of een verkoopgesprek (ook als je nu denkt dat je geen verhaal hebt)

– af te stemmen op jezelf en op je lievelingsklant, waardoor je presence ervaart en je jouw magische aantrekkingskracht zijn werk kan laten doen

– je aanbod te presenteren op zo’n manier dat jouw lievelingsklanten er graag en gemakkelijk ja op zeggen

– je prijzen in lijn te brengen met de waarde die je biedt en de klanten die je wilt creëren zodat jouw lievelingsklanten graag van je kopen en jij jouw missie kunt leven.