Klanten aan het woord over de samenwerking met mij:

Als het gaat om het verhogen van de conversie gaat het niet om verkooptechnieken en om slimme truuks. Het gaat erom dat Simone je helpt om je ware ik zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Daarmee trek je de juiste klanten naar je toe die moeiteloos ja zeggen op je aanbod.

– Ninke van der Leck, www.ninkevanderleck.nl

Webinars zijn al 3 jaar een vast onderdeel van mijn marketing. Dat levert een warme band met mijn mailinglijst en Facebook-volgers op, en veel ondernemers melden zich aan voor mijn trainingsprogramma.

Na 3 jaar schaven en perfectioneren vond ik dat ik een persoonlijk en doorvoeld verhaal vertelde, waardoor klanten een klik met me kunnen krijgen.

Toen iemand me de tip gaf om aan Simone Veld te vragen of ik toch nog persoonlijker kon worden, dacht ik eerst dat ik haar niet nodig had. Het is maar goed dat ik het toch gedaan heb…

Ze heeft me geholpen om de beelden en woorden die ik gebruik echt 100% Aartjan te maken.

Door Simone is mijn verhaal zó veel authentieker nu. Ik vind het nu bijvoorbeeld volkomen logisch om te vertellen dat mijn opa melkboer was 🙂 Wat ik vertel is nu zo’n lekkere warme oude jas geworden, voelt veel beter!

Het eerste webinar dat ik gaf na het verwerken van de tips van Simone, leverde de hoogste conversie OOIT op.

Het was me een zwaar genoegen om met je te werken Simone, tot de volgende keer!

– Aartjan van Erkel, auteur van de bestsellers Verleiden op internet en MAAK ZE GEK! www.schrijvenvoorinternet.nl

Na 1,5 jaar keihard gewerkt te hebben aan een switch in mijn business: van een offline business naar een volledige online business, vroeg ik me af: what’s next?

Ik geloof heilig in business coaching en mentoring. Geen enkele ondernemer kan de top van zijn kunnen bereiken zonder een goede mentor of coach.

Ik heb veel business programma’s gevolgd maar was niet op zoek naar de zoveelste one-size-fits-all methode. Ik was juist op zoek naar een sparringpartner die intuïtief aanvoelt hoe hij of zij mij het beste kon helpen naar die volgende stap. In Simone vond ik zo iemand.

Wat Simone bijzonder maakt, is haar gave dat ze feilloos aanvoelt wat je nodig hebt. Ze is authentiek en heeft echt het beste met je voor. Ze gaf mij een heel goed, warm en veilig gevoel. Ze heeft een groot hart, een bijzonder inlevingsvermogen en wil je echt helpen.

Haar coaching heeft me geholpen een volgende stap te maken in mijn business. Het actieplan dat we samen gemaakt hebben, bracht me in een geweldige flow.

Ik raad je aan om met Simone te werken als je net als ik support kunt gebruiken om te bepalen welke volgende stap je kunt zetten die in lijn is met je hartenwens!

– Stephanie Aukes, PR-expert en trainer, Supastar-pr.com

Ik kwam bij Simone omdat het fundament van mijn bedrijf nog niet zo stevig voelde. Ik besloot een VIP-dag bij haar te doen. Mijn ervaring met de VIP-dag was super. Ik kreeg mijn verhaal eindelijk helder en kon daardoor veel gemakkelijker mijn webteksten en communicatieuitingen schrijven. Daardoor wisten klanten mij veel gemakkelijker te vinden. De VIP-dag was een cadeautje voor mezelf en heeft enorme resultaten voor mijn bedrijf opgeleverd.

– Aike Neuteboom-Borghuis, Stroom 8
www.stroom8.nl

Image


Wat ik had – mijn teksten, mijn bedrijfsnaam en mijn website – paste niet meer bij mij en bij wat ik wilde. Maar ik kon niet de juiste woorden vinden waarmee ik over mijn werk kon vertellen. Ik kon het verhaal bij mijn werk niet ‘vastpakken’ en ik wist ook niet welke kant ik precies op wilde.

Dit blokkeerde me. Allerlei vragen gingen rond in mijn hoofd waardoor ik maar niet verder kwam en zelfs geen ruimte meer voelde om met mijn mozaïekkunst aan de slag te gaan. Ik liep vast.

Toen kwam ik Simone tegen op social media en vroeg ik haar Storytelling Starter Kit aan. Ik voelde meteen: zij kan mij helpen en ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Ik nam contact met haar op en besloot een VIP-dag bij haar te doen.

Het was heel fijn om te doen. Doordat Simone mij de ruimte gaf en open was, kon ik veilig diep gaan en persoonlijk worden. Ook was het heel fijn dat er geen checklist leidend was maar dat mijn wensen en behoeften centraal stonden.

In mijn beleving zat ik vast op de woorden, maar zonder dat ik het doorhad bleek ik vast te zitten in iets diepers. Dit kwam naar boven en dat hebben we opgelost. Het was heel diep, ontroerend en persoonlijk. Maar we konden dit ook vertalen naar iets heel concreet en praktisch. Ik heb praktische handvaten gekregen hoe ik ermee verder kan en ben meteen aan de slag gegaan.

En ik ervaar nu al de eerste resultaten. Er is rust doordat ik weer weet waarom ik het doe en hoe ik het ga aanpakken. Hierdoor heb ik weer ruimte in mijn hoofd en voel ik me vrij om met mijn mozaïekkunst bezig te zijn. Met meer overtuiging dan ooit.

Bovendien heb ik een goede basis voor mijn marketing die staat en die bij mij past en waar ik op door kan bouwen. Ik kan nu zelf goede verhalen over mijn kunst schrijven en kan mijn eigen thuisbasis op het Internet creëren.

Ik ben heel blij dat ik de VIP-dag heb gedaan. Het 'waarom' van mijn werk en de communicatie erover, het zat er allebei in. Ik heb eruit gehaald wat ik eruit wilde halen – en méér. Het was precies wat ik nodig had en het was geweldig!

Ik raad deze VIP-dag aan aan iedereen die vastzit met zijn of haar bedrijf of die wil starten maar zich afvraagt: waarmee dan?

- Maartje de Boer, DutchArtMosaics.nl

Image


Ik was op zoek naar de kern van mijn verhaal. Mijn businesscoach zei tegen me: als je je verhaal wilt ontdekken, dan moet je echt met Simone gaan werken. Ik besloot een VIP-dag bij Simone te doen.

Tijdens de dag kreeg ik scherp waar ik goed in ben en wat mijn unieke waarde is voor anderen. En ik kwam er ook achter waarom ik daar goed in ben en waarom ik wil doen wat ik wil doen. Niet alleen het 'wat' is dus scherper geworden, mijn 'waarom' is ook helder geworden. Het zit heel diep in mijzelf.

Het effect is dat het nu glashelder is: dit is wat ik kan en dit is waarom. Hierdoor voel ik sterker dan ooit wat ik wil gaan doen en kan ik het helder en krachtig verwoorden. Ook heb ik de handvatten gekregen om er gericht mee aan de slag te gaan en stappen te zetten. En ik ben daar meteen mee begonnen.

De VIP-dag heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het was nog veel leuker en waardevoller dan ik van tevoren had verwacht. Het draaide die dag helemaal om mij waardoor ik me een echte VIP voelde. En door Simone's persoonlijke benadering die helemaal op maat is, heb ik er heel veel uit gehaald.

Simone is toegankelijk, hartelijk en warm. Het was net alsof we elkaar allang kenden. Ze snapte goed waar ik naar op zoek was en heeft me heel goed geholpen.

Ik zou deze VIP-dag aan iedereen aanraden die worstelt met de vraag: waarin ben ik uniek? Waar wil ik me op richten? En waarom doe ik wat ik doe? Ik weet zeker dat ik anderen nog vaak naar Simone zal doorverwijzen!

- Monique Koster, www.sharedresources.nl

Simone is al jarenlang voor mij de verhalenexpert. Veel van de artikelen die ik schrijf voor mijn bedrijf gaan eerst langs haar om er zeker van te zijn dat de toon juist is en aansluit bij de mensen voor wie het bedoeld is. Ze heeft vaak slimme toevoegingen waardoor het verhaal soepeler loopt en de conversie verhoogt.

Simone heeft voor mij ook een groot aantal klantverhalen geschreven waarvoor ze klanten interviewde over hun ervaringen met mij.

Dit zijn prachtige portretten geworden waarbij heel duidelijk is wat ik voor mensen kan betekenen en welke resultaten het oplevert.

Ik hoor ook voortdurend hoe leuk deze verhalen zijn om te lezen. Tegelijkertijd zeggen klanten gemakkelijk ‘ja’ tegen mij en mijn diensten door de verhalen.

Mijn ervaring is dat je in gesprek met Simone altijd dichter bij jezelf en jouw eigen verhaal komt waardoor alles ook meer gaat stromen. Het helpt mij om mijn bedrijf vorm te geven van binnenuit.

Ik hoop nog lang van jouw diensten gebruik te kunnen maken Simone!

– Marloes Bouwmeester, De Succesvolle Introvert
www.desuccesvolleintrovert.nl

Image


Ik deed steeds verschillende dingen, een beetje van dit en een beetje van dat, en had het gevoel dat mijn bedrijf nog los zand was. Ik was onzeker en ik vroeg me af: doe ik wel de goede dingen?

Ik vroeg me af wat de rode draad was in mijn verhaal. En ik wilde dichter bij mijn 'waarom' komen, zodat de samenhang in alles wat ik deed duidelijk zou worden. Bij anderen kan ik dat goed zien, maar bij mijzelf was dat supermoeilijk.

Toen heb ik een Ontdek Je Waarom-sessie bij Simone gedaan. Ik hoopte dat ik daarmee iets meer inzicht zou krijgen in mijn rode draad en mijn waarom.

Ik had niet verwacht dat het gesprek zo snel naar de kern zou gaan. De sessie heeft mijn verwachtingen ver overtroffen: mijn hele verhaal is helder geworden. En het gesprek was voor mij een helende ervaring.

Het is heel gaaf om terug te zien dat ik echt wil doen wat ik doe en waarom dat zo is.

Nu ik dit nog beter weet, kan ik veel meer gefocust werken. Het is duidelijk wat mijn verhaal is en wat de rode draad is in de dingen die ik doe.

Ik raad je dan ook aan om Simone in te schakelen als je: het moeilijk vindt om te pitchen, jouw verhaal op een authentieke manier wilt doen, zodat het ook echt jouw verhaal wordt in plaats van een Powerpointpresentatie of als je je afvraagt wat de rode draad is in jouw verhaal.

- Monique Linders, www.leidinggevenaanjezelf.nl

Ik wilde een goede en waardevolle workshop geven, maar was van mening dat sommige aanwezigen ook veel zouden hebben aan een uitgebreidere training. Ik wist niet hoe ik beide kon doen: een waardevolle workshop én mensen interesseren voor de training. Simone beloofde mij dat dit kon.

In één dagdeel zijn we hier gericht mee aan de slag gegaan. Ik kreeg handvatten om mijn uitgebreidere training op een vanzelfsprekende manier onder de aandacht te brengen.

Het resultaat was dat 11 van de 12 deelnemers zich aanmeldden voor mijn e-zine. En 6 van de 12 deelnemers wilden specifiek informatie ontvangen over uitgebreidere trainingen.

Maar ik kreeg méér dan dat. Ik kreeg tips en adviezen om beter en nog deskundiger over te komen. Deze tips pas ik regelmatig toe, niet alleen bij trainingen maar ook in individuele gesprekken. In beide gevallen voel ik me veel relaxter en zelfverzekerder.

Simone zorgt ervoor dat je publiek fan of zelfs klant van je wordt. Ze is rustig, deskundig en ontspannen. Ik raad anderen dan ook zeker aan om Simone in te schakelen als je op je eigen wijze wilt presenteren en klanten wilt aantrekken.

– Mariëlle Tromp, De Vitale Zorgverlener
www.devitalezorgverlener.nl

Voordat ik met Simone in zee ging, gaf ik geen presentaties uit angst om voor een groep te staan. Terwijl ik eigenlijk wel wat te vertellen had.

Ik realiseerde me dat ik hulp nodig had om hiermee aan de slag te gaan. Toen heb ik een dagdeel coaching van Simone gehad, wat heel prettig was. Simone is rustig, deskundig, vertrouwen- wekkend, echt en warm.

Ze had snel de kern te pakken, waardoor bij mij binnen een uur het kwartje viel. Haar invalshoek was nieuw voor mij.

Mijn manier van presenteren is hierdoor veranderd: eerst voerde ik een toneelstukje op, maar nu blijf ik echt mezelf als ik voor een groep sta.

En dat is nog niet alles, want ook over de inhoud van presentaties heb ik veel geleerd. In korte tijd heb ik heel veel resultaat geboekt!

De coaching van Simone heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en maakt dat ik me nu durf aan te bieden voor presentaties.

Ik vind het zonde dat ik niet eerder hulp heb gezocht. Ik heb altijd van mezelf gedacht dat ik een echte schrijver was en geen spreker, maar dat is helemaal niet waar!

– Christine Algera,
www.christinealgera.nl

Het is een bijzondere ervaring. Een heel bijzondere. Een die je nog heel lang bijblijft: geïnterviewd worden door Simone, die jouw verhaal naar boven haalt. Ze dringt direct het diepe in: “Goh”, begint ze nog, alsof ze een terloopse opmerking wil maken.

Maar dan. Heel vriendelijk en heel beslist vraagt ze hoe het komt dat je doet wat je doet. Zoiets.

Ja, jemig, weet ik veel, denk je eerst.

Ze blijft aanhouden en voor je het weet vertel je dingen over je eigen leven die je anders voor je houdt. Blijf je bewust vaag ergens over, omdat je denkt: dat doet er nu niet toe, dan heb je even later toch alles erover verteld wat je weet.

En nog meer, ook wat je niet wist dat je wist.

Door haar vragen, haar luisterende, oprecht geïnteresseerde houding, de rust die ze uitstraalt, daal je steeds dieper en dieper in jezelf af.

En merk je ineens tot je eigen verbazing dat er verband zit tussen de verschillende dingen die je doet of hebt gedaan. Dat er één logisch verhaal van te maken is. Dat je in feite een logisch verhaal bént, met je eigenaardigheden, voorkeuren, interesses. Je eigen unieke verhaal.

– Leonore Noorduyn, De Schrijfster
www.deschrijfster.nl

Nadat ik een switch had gemaakt met mijn bedrijf en de website klaar was, moest daar natuurlijk ook een stukje ‘Over mij’ op komen. Dit zelf schrijven vind ik lastig, omdat beschrijven wat jou uniek maakt lastig is om zelf te doen. Daarom heb ik Simone hiervoor gevraagd.

Ik heb het interview als heel warm, geïnteresseerd en betrokken ervaren. Simone is een kei in het luisteren tussen de regels door.

Het heeft mij een prachtig verhaal over mezelf opgeleverd. Een verhaal waarin ik mezelf echt herken en ook anderen direct een beeld hebben van wie ik ben.

En dat is nog niet alles. Wat misschien nog wel belangrijker is: door het interview heb ik inzicht gekregen in mijn ‘WHY’, waarom ik doe wat ik doe. Ergens voelde ik dat wel, maar kon er geen woorden aangeven.

Door Simone zijn de woorden gekomen en dat is voor mij heel waardevol. Die kan ik namelijk ook gebruiken in bijvoorbeeld mijn pitch.

Als ik dit verhaal niet had, zou ik veel meer tijd kwijt zijn aan mijn introductie bij nieuwe klanten. Nu kan ik hen verwijzen naar mijn verhaal op mijn website.

Ik zou dan ook nog aan het zoeken zijn naar mijn WHY, terwijl hier alles mee begint! Als je dat helder hebt, worden veel andere zaken en keuzes veel gemakkelijker om te maken. Dat is tenminste wat het mij heeft opgeleverd.

Simone is aandachtig, betrokken en warm. Ze kan goed luisteren en stelt precies de goede vragen om tot jouw kern door te dringen. Hiertoe creëert zij een veilige omgeving.

Laat Simone je verhaal schrijven. Ze kan het als geen ander en maakt er echt jouw unieke verhaal van!

– Rianne de Mos, Jouw Succesevent
www.jouwsuccesevent.nl

Ik moest veel presentaties geven voor mijn werk en ik voelde me daar niet prettig bij.

Ik had het idee dat mijn presentaties saai en niet levendig waren. Daar werd ik onzeker van. Alle tips en trucs op het gebied van presenteren kende ik inmiddels wel, maar die onzekerheid speelde me parten. Ik wilde wat handreikingen krijgen om meer zekerheid te krijgen en beter te presenteren.

Toen heb ik drie coaching-sessies gehad bij Simone. Dat gaf meteen een beter gevoel, waardoor ik rustiger ging praten tijdens mijn presentaties. Ook heb ik van Simone geleerd een persoonlijk tintje aan mijn presentaties te geven door mijn eigen verhaal te vertellen. Dit gebruik ik niet alleen voor lezingen, maar ook in het onderwijs dat ik geef. Daar wordt positief op gereageerd.

Iemand die mij al langer kent en mij vaker had zien presenteren en daar kritiek op had, kwam na afloop van de eerste presentatie die ik na de coaching gaf, naar me toe om te zeggen dat het zo verbeterd was.

Simone is heel betrokken en geïnteresseerd. Ze heeft snel door wat de kern van je probleem is en ze vraagt door, waardoor de coaching verder gaat dan wat tips en trucs. Ze is rustig, waardoor je alle ruimte krijgt.

Ik raad anderen die hetzelfde probleem ervaren als wat ik had, dan ook aan om haar hulp in te schakelen. Dat hoeft helemaal niet veel tijd te kosten, een paar keer een sessie met Simone is al heel effectief!

– G.W.

Ik moest een belangrijke presentatie geven. Toen ik via mijn werk presentatiecoaching aangeboden kreeg, leek het me leerzaam om het te doen. Hoewel ik over het algemeen sceptisch ben over coaching, leek het me nuttig om persoonlijke feedback te krijgen op mijn presentatietechnieken.

Ik leerde al snel dat wat ik wilde te complex was voor de korte tijd die ik voor mijn presentatie had. En dat mijn focus ook wat persoonlijker mocht zijn dan ik van plan was. Het publiek voelt zich dan meer betrokken en meer aangesproken.

Dit inzicht kan ik ook heel goed gebruiken voor het onderwijs dat ik geef.

Daarnaast heeft Simone me ook bewust gemaakt hoe ik beter contact kan maken met het publiek. Daar heb ik veel aan gehad en ik ben van plan het ook in mijn colleges te proberen.

Als ik niet met Simone had samengewerkt, was mijn verhaal zeker minder sterk geworden en minder goed overgekomen.

Haar coaching bood een goede stimulans om extra aandacht te besteden aan de manier waarop je je publiek bij je presentatie kan betrekken.

Simone is rustig, geduldig en helder in haar feedback. Ze stelde goede vragen die mij verder hielpen.

Soms denk ik bij cursussen die ik volg: dit zijn allemaal open deuren. Dat was hier zeker niet het geval: ik heb er echt veel aan gehad!

– Merlijn H.